Ons concept - Connection bvba

Connection is een verzameling van enthousiaste mensen die zich iedere dag inzetten voor hun receptie en voor elkaar. Of het nu gaat om de kantoormedewerkers op Backoffice, de regiomanagers, de directeur of de receptionistes zelf, iedereen werkt samen voor hetzelfde doel: een service bieden van de hoogste kwaliteit. Het unieke deeltijdse concept, de persoonlijke aandacht en gespecialiseerde knowhow, maken van Connection een eigenzinnige speler tussen de outsourcingsbedrijven. We zijn herkenbaar aan onze gastvrijheid, ons engagement en, niet in het minst, de enige echte Connection-glimlach.

De formule

Uw receptie gegarandeerd bezet

De vaste teams worden zo samengesteld dat we voor onze klanten 100% bezetting kunnen garanderen. Ook tijdens de vakantie of wanneer plots iemand ziek valt. Zelfs buiten kantoortijden zal een ziekmelding door de bereikbaarheidsdienst opgevangen worden, waardoor er de volgende dag een ingewerkte receptioniste aan uw onthaal zit. Connection zorgt voor voldoende invalkrachten die op de locaties zijn ingewerkt, zodat er snel vervangingen kunnen geregeld worden. Als bedrijf hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken.


Uw flexibel receptie team

Connection maakt de bewuste keuze om uitsluitend deeltijdse contracten aan te bieden. Voor onze medewerkers heeft dit als voordeel dat ze inspraak hebben in hun planning: de teams stellen in onderling overleg zelf het werkrooster op. Dit doen zij middels ons digitale planning en uren registratiesysteem.  Dit maakt een goede balans tussen werk en privé mogelijk. Voor onze klanten is het ook gunstig: door de verhoogde flexibiliteit kunnen we onmiddellijk inspelen op de behoeftes van de klant. Diensten ruilen, vakantie aanvragen of een dagje vrij regelen: u heeft er als klant geen omkijken naar.

Zorgvuldig geselecteerd team

Een goede samenwerking begint bij de samenstelling. Tijdens het selecteren kijkt Connection aandachtig naar de ervaring van de mogelijke teamleden en de mate waarin de kennis en vaardigheden elkaar aanvullen. De profielschets van de klant is hier altijd de basis. We houden rekening met flexibiliteit maar er wordt ook belang gehecht aan een vlotte, plezierige samenwerking. Dankzij een doordacht systeem van overdrachten en regelmatige teammeetings verloopt de afwisseling moeiteloos en zonder overlap in tijd. Elk team wordt op regionaal vlak aangestuurd door een regiomanager, die zowel voor de klanten als medewerkers het eerste aanspreekpunt is.

Onze medewerkers zijn één voor één uitblinkers in hun domein.


Outsourcing van uw receptie

Meer dan 25 jaar geleden is Connection BV opgericht. Bij eerdere oprichtingen van facilitaire organisaties was er vaak contact met bedrijven die hun facilitaire werkzaamheden hadden uitbesteed (zoals schoonmaak, catering en beveiliging) aan beveiligingsbedrijven of uitzendorganisaties. Echter, beveiligingsorganisaties zijn gespecialiseerd in het gastvrij welkom heten van medewerkers en bezoekers.

Met het starten van Connection BV kan op deze vraag inspelen. Er werd gekozen voor onze flexibele werkwijze, waarin deeltijds werken onder andere de standaard vormt. Het unieke concept van vaste teams met deeltijds erkende receptionistes staat ons toe om snel en efficiënt veranderingen op te vangen. Vaste gezichten achter het onthaal zorgen tegelijkertijd voor herkenbaarheid. Daarnaast heeft Connection steevast geconcentreerd op het onthaal en alle extra administratieve taken die daarbij komen. Administratieve taken die nu al bij onze receptionistes worden gelegd door klanten zijn; vliegtuigtickets, treintickets, ondersteuning bij facturatie, vertalingen, marketingondersteuning etc. 
We kunnen ons terecht een specialist in ons vakgebied noemen.

Het uitbesteden van de receptie biedt natuurlijk vele voordelen. Geen zorgen meer over de bemanning van het onthaal: als een Connection-medewerkster ziek valt, regelt Connection de vervanging. De aanwerving, opleiding en ondersteuning van het personeel gebeuren door gespecialiseerde medewerkers. De verzamelde ervaring van de verschillende professionele receptionistes kan worden ingezet bij de organisatie van elk onthaal.

Onze opdrachtgevers hebben 5 dingen gemeen als ze kiezen voor uitbesteden van het onthaal;

  • Een gegarandeerde bezetting
  • De kwaliteit verbeteren
  • Lagere of flexibelere kosten
  • De focus op andere prioriteiten
  • De receptionistes moeten ervaren én meertalig zijn